O nama

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2404 of /var/www/vhosts/g12hub.com/httpdocs/includes/menu.inc).
G12HUB je inovativna galerijska platforma posvećena razvoju, produkciji i promociji performans umetnosti i intermedijske umetnosti. Platforma inicira i podstiče eksperiment koji je na granici živog izvođenja i digitalnog prostora. Struktura programa kombinuje živa izvođenja, strimovane događaje, digitalne susrete, dijaloge, debate, izložbe, prezentacije i radionice u cilju promocije interdisciplinarnog pristupa umetničkoj produkciji i interpretaciji. Celokupna arhiva galerije i njena dva edukativna programa, PerformanceHUB i NELT edukativni program, su dostupni online. Događaji koji nisu inicijalno kreirani kao online radovi se uživo strimuju kroz razne dostupne platforme i na G12HUB sajtu.

Tim

Milica Pekić

Milica Pekić - Kustos

Istoričar umetnosti i kustos, sa desetinama realizovanih umetničkih projekata u Srbiji i šire, i jedan od osnivača Kiosk-a.

Read More

Marta Jovanovic - Programski urednik

Međunarodni umetnik i predavač u oblasti umetnosti performansa koja je ostvarila različite solo i grupne projekte i provokativne performanse u zemlji i inostranstvu.

Read More

Nikolina Janković - Asistent u produkciji

Arhitekta i saradnik na projektima u kulturi. Asistent u produkciji Galerije 12HUB. Polaznik drugog ciklusa Nelt EDU programa.

Read More

Kontakt

Newsletter