Performans Opera - After the Fear

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2404 of /var/www/vhosts/g12hub.com/httpdocs/includes/menu.inc).
17-11-2017

Kulminacija procesa zajedničkog stvaranja intenzivne radionice za domaće i strane umetnike koju vode VestAndPage će biti prikazana publici. U kolektivnoj performans operi, oni će transformisati mesto u dinamičnu lokaciju performansa u petak, 17. novembra 2017.

Pazite se mračnog automobila! Ne igrajte se sa njim, on je komunista! Prestanite da se igrate sa prekidačem za svetlo! Ko sam ja? Ko si ti? Da li ste kršteni? Koja je tvoja religija? Koja je vaša nacionalnost? Kakva je vaša nacionalnost? Možemo li da pričamo o ovome? Možemo li da govorimo o ovome? Možemo li da raspravljamo o ovome?

Možemo li da pričamo o kući? Možemo li da pričam o nadi? Možemo li da pričamo o lepoti? Možemo li razgovarati o sećanju? Možemo li da pričamo o mom ocu? Možemo li govoriti o beloj krivici? Možemo li da pričamo o tome da smo ogoljeni odeće i profesije, goli do kosti? Možemo li razgovarati o diktatorima? Hajde da razgovaramo o ograničenjima. Hajde da razgovaramo o tome da ne možemo da se krećemo, slobodi, zatvoru. Hajde da pričamo o queer-u. Hajde da pričamo o strahu.

17. novembar 2017 - 19:00 časova - KPGT

Performans Opera - After the Fear
VestAndPage

Sa Vedran Vučić - Shola Cole - Sara Kostić - Manuel López García - Marco Nektan - lvana Ranisavljević - Kalarina Ranković - Albert Smith - Alex Spyke

Predstavljeno od strane G12 HUB-a, u okviru programa PerformanceHUB.

Umetnici su učestvovali u radionici koja se sastojala od raznovrsnih intenzivnih vežbi, dijaloga i prezentacija iz sfere performans umetnosti gde su pokušali da se izmeste iz zone komfora.

Sa zahvalnošću Pozorištu KPGT za njihovoj velikodušnoj podršci.

www.g12hub.com
www.vest-and-page.de